Mobilā versija
-2.0°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
23. augusts, 2014
Drukāt

Siera vafelītes – gardas un kraukšķīgas (2)

Foto-ShutterstockFoto-Shutterstock

Šīs vafelītes izdodas neparasti kraukšķīgas, plānas, gaisīgas. Atgādina krekerus vai čipsus. Lieliski garšo ar alu.

Sastāvdaļas – 200 g cieta siera, 200 g margarīna, 2 olas, 250-300 g miltu, 200 ml gāzēts minerālūdens, 1 tējkarote sodas, 1 tējkarote sāls.

Pagatavošana.

Margarīnu izkausēt, sieru sarīvēt. Visas sastāvdaļas savienot un ļoti rūpīgi samaisīt, lai masa būtu viendabīga, bez kunkuļiem. Iegūtajai masai jābūt bieza krējuma konsistencē. Ja masa sanāk pašķidra, pievienot vēl miltus.

Iepriekš uzsildītā vafeļu pannā likt mazas piciņas, lai veidojas nelielas vafelītes. Panna nav jāietauko, jo mīkla ir diezgan trekna. Vafelītes cep līdz zeltainai krāsai (apmēram 40-45 sekundes).

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. Loti, laba receptite, nemsu vera.

  2. sallija jakštaite Atbildēt

    ĻOTI GARDAS!ŠĪ IR MANA FIRMAS RECEPTE JAU 20 GADUS,TIKAI MĪKLAI PIEVIENOJU 1 TĒJK.ĶIMENES.LAI JUMS IZDODAS1

Draugiem Facebook Twitter Google+