Mobilā versija
-2.2°C
Baiba, Barbara, Barba
Sestdiena, 3. decembris, 2016
7. jūnijs, 2012
Drukāt

Siera zupa

Foto-Baiba BucenieceFoto-Baiba Buceniece

 

Sastāvdaļas: puravs, sviests, piens, kausētais siers, malta cūkgaļa, sāls, garšvielas.

 

Kā gatavot?

Puravu sagriež un katliņā sviestā apcep. Pielej pienu un brīdi pavāra. Pēc tam liek klāt kausēto sieru, virumam ļauj uzvārīties. Pieber mazliet sāls un garšvielas. Pannā, pievienojot garšvielas, apcep malto gaļu. Zupu lej šķīvī, vidū kaudzītē liek stipri saceptu malto gaļu. Rotā ar puravu.

 

Krodziņa “Ķirmis” šefpavāra Andreja Stepanova recepte

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+