Mobilā versija
+7.0°C
Sarmīte, Tabita
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
21. novembris, 2014
Drukāt

Siltie griķu salāti

Foto - vegafood.com.uaFoto - vegafood.com.ua
Sastāvdaļas:

1 sarkanais saldais pipars

1 dzeltenais saldais pipars

1 liels kabacis

4 tomāti

2 tējkarotes kaltētu garšaugu

1 glāze griķu

sāls un pipari pēc garšas

1 sauja bazilika

Izvāra griķus.

Sagriež dārzeņus un izliek uz dvieļa. Sasāla un pieliek garšvielas un augus.

Cep 200 grādos aptuveni 20 minūtes.

Griķus liek šķīvī, pievieno ceptos dārzeņus un bazilika lapas. Var pievienot olīveļļu.

Recepte no vegafood.com.ua

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+