Vistas siltie salāti
Vistas siltie salāti
Foto – Valdis Semjonovs

Siltie vistas salāti 0

Laikam kļūstot vēsākam un drēgnākam, ēdienkartē gribas iekļaut sātīgākus ēdienus nekā vasarā. Bieži vien, izmantojot tādus pašus dārzeņus, ikdienas maltītē var ieviest jaunas nianses.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Mākslīgais intelekts nosauc 10 pasaules pievilcīgākos vīriešus. Starp tiem – pretrunīgi vērtēts Latvijas politiķis
Kokteilis
“Citreiz pirms koncerta nepieciešams atgādināt ētiku un pieklājības etiķeti” – Madara Raabe vīlusies par koncertā Siguldā pieredzēto
“Zeme tad trīcēs zem šo karu izvērsēju kājām!” Gaišreģis paredz Ukrainas kara uzvaras gadu
Lasīt citas ziņas

Vistas filejai uzkaisa garšvielas un apcep eļļā uz pannas.

Žāvētu cūkgaļu, vistas fileju un šampinjonus sagriež strēmelītēs un cep, līdz gatavi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad ēdiens gandrīz gatavs, pievieno sagrieztus puravus.

Pasniedzot galdā, karstajiem salātiem vēl pievieno atsevišķi novārītas sviesta pupiņas un uzlej majonēzi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.