Mobilā versija
-0.5°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
22. oktobris, 2014
Drukāt

Siltie vistas salāti

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Vistas siltie salāti

Sastāvdaļas

(10 porcijas)

• 800 g vistas filejas

• 800 g žāvētas cūkgaļas

• 500 g šampinjonu

• 500 g sviesta pupiņu

• 300 g puravu

• 300 g majonēzes

• 2 ķiploka daiviņas

• Eļļa

• Garšvielas pēc izvēles

• Sāls

Laikam kļūstot vēsākam un drēgnākam, ēdienkartē gribas iekļaut sātīgākus ēdienus nekā vasarā. Bieži vien, izmantojot tādus pašus dārzeņus, ikdienas maltītē var ieviest jaunas nianses.

Vistas filejai uzkaisa garšvielas un apcep eļļā uz pannas.

Žāvētu cūkgaļu, vistas fileju un šampinjonus sagriež strēmelītēs un cep, līdz gatavi.

Kad ēdiens gandrīz gatavs, pievieno sagrieztus puravus.

Pasniedzot galdā, karstajiem salātiem vēl pievieno atsevišķi novārītas sviesta pupiņas un uzlej majonēzi.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+