Mobilā versija
Brīdinājums -0.1°C
Evija, Raita, Jogita
Piektdiena, 2. decembris, 2016
7. maijs, 2014
Drukāt

Sīpoli karstvīnā

Foto - Shutterstock.comFoto - Shutterstock.com

750 g sarkano sīpolu

20 g sviesta

2 ēdamkarotes olīveļļas

sāls

8 baltie pipari

1/4 tējkarotes koriandra

1 tējkarote miltu

1/4 l sarkanvīna

1-2 tējkarotes sarkanvīna etiķa

šķipsniņa cukura

Sīpolus nomizo un sagriež ripiņās vai daiviņās. Eļļu un sviestu uzkarsē uz pannas un tajā cep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Piparus un koriandru samaļ dzirnaviņās un uzber sīpoliem.

Sīpoliem pievieno miltus un maisa, līdz tie pilnībā sajaukušies ar taukvielām. Tad pievieno nedaudz sarkanvīna un lēnām maisa. Pakāpeniski pievieno parējo sarkanvīnu un etiķi. Sīpolus sautē mērenā temperatūrā vēl 15 minūtes. Pēc garšas pievieno sāli un cukuru.

Lieto kā piedevu tumšajai gaļai.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+