Foto-edaru

Sīpolu gredzentiņi – viegla uzkoda vasaras vakaram 0

Sastāvdaļas – 2 palieli sīpoli, 2 olas, 100 g krējuma, 100 g miltu, 1 tējkarote sāls, 100 ml augu eļļas.

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Notriektā tautumeita 6
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana. Sīpolus sagriezt riņķīšos apmēram 6 mm resnumā. Caurdurī apliet sagrieztos sīpolus ar verdošu ūdeni.

Panējumam sakult olas, pievienot sāli un krējumu, iemaisīt miltus. Jābūt apmēram tik biezam kā pankūku mīklai. Sīpolu gredzentiņus iemērkt panējumā un pannā uzkarsētā eļļā apcept gaiši brūnus no abām pusēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniegt pēc garšas ar dažādām mērcītēm – tomātu, ķiploku balto mērcīti utt.

Labu apetīti! Recepte no eda.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.