Mobilā versija
-4.0°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
25. janvāris, 2015
Drukāt

Sirsniņmarmelāde – vienkārši pagatavojams saldumiņš mīļotajam

marmelade

Sastāvdaļas – 100 ml augļu sulas, 100 ml ūdens, 200 g cukura, 20 g želatīna.

Pagatavošana.

Vispirms želatīnu pārlej ar augļu sulu un atstāj uzbriest.

Katliņā ieber cukuru, uzlej ūdeni, uzvāra un turpina karsēt apmēram 3 minūtes, visu laiku maisot.

Katliņu noņem no uguns, uzreiz pievieno uzbriedušo želatīnu. Maisa, kamēr tas ir pilnībā izšķīdis.

Gatavo šķidrumu lej sirdsveida formiņās un liek ledusskapī līdz pilnīgai sarecēšanai.

Lai konfektes būtu vieglāk izņemt no formiņas, formiņas dibenu uz pāris sekundēm iemērc karstā ūdenī.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+