Sirsniņmarmelāde – vienkārši pagatavojams saldumiņš mīļotajam 0

Sastāvdaļas – 100 ml augļu sulas, 100 ml ūdens, 200 g cukura, 20 g želatīna.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
VIDEO. Kāpēc gurķus tin plēvē? Atbilde tevi pārsteigs
Lasīt citas ziņas

Vispirms želatīnu pārlej ar augļu sulu un atstāj uzbriest.

Katliņā ieber cukuru, uzlej ūdeni, uzvāra un turpina karsēt apmēram 3 minūtes, visu laiku maisot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņu noņem no uguns, uzreiz pievieno uzbriedušo želatīnu. Maisa, kamēr tas ir pilnībā izšķīdis.

Gatavo šķidrumu lej sirdsveida formiņās un liek ledusskapī līdz pilnīgai sarecēšanai.

Lai konfektes būtu vieglāk izņemt no formiņas, formiņas dibenu uz pāris sekundēm iemērc karstā ūdenī.

Labu apetīti!