Mobilā versija
+3.1°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
8. septembris, 2015
Drukāt

Skābēti asie pipari

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

10-12 asie pipari
3-4 saldā paprika
6-8 ķiploka daiviņas
cukurs
sāls

Pagatavošana

Čili piparus nomazgāt, sagriezt uz pusēm, iztirīt sēklas un sagriezt strēmelītēs. Tieši tāpat iztīrīt un sagriezt saldo papriku. Ķiploka daivņas nomizot un sagriezt šķēlītēs. Visu salikt lielā bļodā, pārkaisīt ar sāli un cukuru (pa pāris ēdamkarotēm), uzlikt slogu un novietot sausā vietā skābēties uz 3-4 dienām.

Pasniedz kā piedevu pie gaļas un siera.

 

Recepti piedāvā

bonap

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+