Mobilā versija
+5.7°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
22. janvāris, 2014
Drukāt

Skābētu kāpostu zupa


Foto-Anda KrauzeFoto-Anda Krauze

Sastāvdaļas: (4 personām) 300 g skābētu kāpostu, 100 g burkānu, 50 g sīpolu, 150 g kūpinātu cūkas ribiņu, 40 g bekona, 60 g pērļu grūbu, 20 g pētersīļu, 40 g eļļas, 1 ēd. k. cukura, sāls, pipari – pēc garšas.

 

Kā gatavot?

Burkānus un sīpolus sagriež salmiņos, liek katlā, pielej eļļu un cep, līdz sīpoli zeltaini. Tad pievieno sagrieztus kāpostus, pielej ūdeni, pieliek ribiņas, smaržīgos piparus, lauru lapas, cukuru un divas stundas vāra uz lēnas uguns. 20 minūtes pirms zupa gatava pievieno pērļu grūbas.

Lej šķīvī un rotā ar smalki sagrieztiem pētersīļiem un kraukšķīgām cepta bekona šķēlēm.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+