Rāceņu zupa.
Rāceņu zupa.
Valda Semjonova foto

Skābētu rāceņu zupa
 0

Sastāvdaļas:

Aitas vai cūkas gaļa

Skābēti rāceņi

Burkāni

Sāls, pipari, lauru lapas, skābs krējums

Šai zupai noder trekna gaļa – aitas gaļa vai cūkgaļa (ribiņas vai mugurkauls). Liek vārīties gaļu, pēc tam pievieno skābētus rāceņus, ko sagriež kubiciņos vai sarīvē. Jāņem vērā, ka rāceņi vārās ilgi. Vēlāk var pievienot diezgan daudz sarīvētu burkānu. Pieliek arī sāli, piparus, lauru lapas.

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

Zupai ir skābena garša. Pasniedz ar skābu krējumu. Lai būtu sāta sajūta, klāt piekož novārītus un apceptus kartupeļus.

Recepte no Ilūkstes novada Bebrenes pagasta “Gulbju” mājām

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.