Mobilā versija
-2.6°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
13. novembris, 2013
Drukāt

Skābu kāpostu zupa (4)

Foto - AikāgaršoFoto - Aikāgaršo

Veselīgā skābu kāpostu zupa noder rudenīgām pusdienām vai vakariņām.

Pagatavošana laiks: 1.5 h

Porcija: 4 cilvēkiem

Nepieciešams:

Kūpinātas cūkgaļas ribiņas – 250 g

Skābēti kāposti – 600 g

Kartupeļi – 2 gab.

Burkāns – 1 gab.

Grūbas – 1 sauja

Ķiploks – 4 daivas

Sīpols – 1 gab.

Pagatavošana:

Sagriez nelielos gabalos kūpinātās ribiņas, liec vārīties

Smalki sagriez skābētos kāpostus un liec vārīties kopā ar ribiņām

Pievieno grūbas un vāri vismaz 30 min.

Pannā apcep sagrieztus sīpolus un burkānu. Liec zupā, pievieno arī nomizotus un sagrieztus kartupeļus

Vāri līdz gaļa atdalās no kauliem

Pasniedzot pievieno smalki sakapātu ķiploku.

 

Aikāgaršo recepte

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+