Mobilā versija
+4.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
17. jūnijs, 2013
Drukāt

Šķiņķī ietīta asinsdesa ar spinātiem, zaļajām salātu lapām un marinētu sieru


Foto-Anda KrauzeFoto-Anda Krauze

Sastāvdaļas: asinsdesa, Itālijā ražots šķiņķis, zaļo salātu lapas, spināti, marinēts siers, karamelizēti ķirši (svaigi saldēti), granātābola sēkliņas, marināde.

 

Kā gatavot?

Asinsdesu sagriež ripiņās, novelk ādiņu, ietin plānās šķiņķa šķēlītēs un cepeškrāsnī viegli apcep. Uz šķīvja kārto spinātu un zaļo salātu lapas, uz tām – apceptās asinsdesas ripiņas, kas ietītas šķiņķī, marinētu sieru, cukurā karamelizētus ķiršus bez kauliņiem. Uzbārsta granātābola sēkliņas, pārlej garš­augu un zaļumu marinādi, kas ņemta no marinētā siera.

 

Gatavoja “Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+