Foto-vk.com

Slinkās vistu kājiņas 0

Sastāvdaļas – 6 – 7 vistu stilbiņi, 2 burkāni, 2 sīpoli, bundža ar konservētu kukurūzu, glāze (200 ml) rīsu, 500 ml verdoša ūdens vai buljona, sāls, pipari, paprikas pulveris, garšvielas pēc vēlmēm, augu eļļa cepšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Lasīt citas ziņas

Kukurūzai nolej šķidrumu. Sīpolus notīra un smalki sagriež. Burkānus sarīvē uz rīves.

Pannā apcep sīpolus un burkānus. Pievieno noskalotus rīsus, kukurūzu, visu samaisa, lai rīsi piesūktos ar eļļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Maisījumu pārliek cepamtraukā. Pārlej ar divām glāzēm verdoša ūdens vai karstu buljonu.

Vistu stilbiņus no visām pusēm ierīvē ar sāli, pipariem, paprikas pulveri. Stilbiņus liek cepamtraukā uz rīsiem. Trauku apsedz ar foliju un liek cepeškrāsnī.

Cep apmēram stundu 200 grādu karstumā.

Pasniedzot rotā ar zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.