×
Mobilā versija
Brīdinājums +15°C
Leontīne, Lonija, Ligija, Leokādija
Trešdiena, 23. maijs, 2018
16. jūlijs, 2012
Drukāt

Smiltsērkšķu kokteilis

Foto-andriskozlovskis.lvFoto-andriskozlovskis.lv

Sastāvdaļas:  smiltsērkšķu sula, banāns, plombīra saldējums, dzidrinātais cukura sīrups.

 

Kā gatavot?

Visas sastāvdaļas salieku mikserī, sablendēju, līdz veidojas putojoša masa. Saleju glāzēs un pasniedzu.

 

Žurnāla 36,6°C 2011. konkursa uzvarētājas Baibas Bezbailes recepti gardā un skaistā maltītē pārvērtusi Ave Luna šefpavāre Ineta Grēniņa!

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+