Mobilā versija
-2.8°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
13. janvāris, 2014
Drukāt

“Sniega pikas” ar zemeņu mērci
 (1)

Recepte4-ak

 

Sastāvdaļas: (4 porcijām) 180 g biezpiena, 300 ml saldā krējuma, 3 ēd. k. ar kaudzi cukura, vaniļas cukurs, citrona miziņa. Mērcei: 300 g saldētu vai svaigu zemeņu, 2 ēd. k. ar kaudzi cukura.

Kā gatavot?

Biezpienu izberž caur sietu, pievieno cukuru un garšvielas. Atsevišķi saputo putukrējumu, pievienojot cukuru. Biezpiena masu iecilā putukrējumā. Zemenes sablenderē ar cukuru. Biezpiena masu kārto deserta traukā, veidojot apaļu formu, pievieno zemeņu mērci. Rotā ar apelsīna šķēlītēm vai piparmētru lapiņām.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. nju vnk ideali njam garsigi. sniega pika ar zemenju merci.

Draugiem Facebook Twitter Google+