Mobilā versija
+2.1°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
3. septembris, 2014
Drukāt

Šokolādes un banānu šarlote ar kukurūzas miltiem (1)

Foto - eda.ruFoto - eda.ru

Sastāvdaļas:

4 olas

2 banāni

1 tējkarote cepamā pulvera

1 neliela glāze cukura

1 glāze kukurūzu miltu

100 g melnās šokolādes

1. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, pievieno cepamo pulveri, miltus, aplīšos sagrieztus banānus un izkausētu šokolādi. Samaisa.

2. Olu baltumus sakuļ un rūpīgi iemaisa mīklā.

3. Mīklu liek formā.

4. Cep 200 grādu karstumā, pārklājot ar folija papīru. Ja to neuzklāj, tad smagajai kukurūzas miltu mīklai var ātri apdegt augšiņa

 

Recepte no eda.ru

 

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Mamma puisim ar celiakiju Atbildēt

    CIK ILGI JĀCEP??? :S
    Tā kā forma pārklāta ar foliju… Pat bez tās ar redzes palīdzību vien ir grūti noteikt gatavību, jo mīklas saturā ir tumšā šokolāde! 🙂

Draugiem Facebook Twitter Google+