Mobilā versija
-4.0°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
26. maijs, 2014
Drukāt

Šokolādes deserts

Foto - dom-kulinarov.comFoto - dom-kulinarov.com

3 olas

90 grami cukura

100 grami rūgtās šokolādes

25 grami sviesta

50 grami piena

40 grami miltu

200 grami saldējuma

Rūpīgi sakuļ olas ar cukuru. Pēc tam izkausē šokolādi un sajauc ar sviestu, tad lēnām samaisa ar sakultajām olām, pievieno pienu un miltus.

Samaisa, līdz masa kļūst vienmērīga.

Pēc tam masu ielej nelielā formiņā, kam nepievelk malas. Liek karstā cepeškrāsnī uz piecām minūtēm. Vidū desertam jāpaliek mīkstam.

Pasniedz ar saldējumu. Rotā ar apelsīnu gabaliņiem un pistācijām.

Recepte no dom-kulinarov.com

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+