Mobilā versija
+0.2°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
26. aprīlis, 2014
Drukāt

Šokolādes halva – mājās gatavots veselīgs gardums

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Nepieciešams

4 ēdamkarotes Indijas riekstu

3 ēdamkarotes saulespuķu sēkliņu

3 ēdamkarotes grieķu riekstu

2 ēdamkarotes kļavu sīrupa

1 tējkarote medus

2 tējkarotes kakao

3 vīģes

Presētas kakao pupas (vai šokolāde ar 99% kakao) apviļāšanai – aptuveni 20 gr

Pagatavošana

1. Vīģes izmērcē karstā ūdenī.

2. Kakao pupas/šokolādi sarīvē uz vissmalkākās rīves.

3. Blenderī sasmalcina saulespuķu sēkliņas un riekstus, pievieno notīrītas vīģes, kļavu sīrupu un medu. Visu samaisa viendabīgā masā.

4. Liek ledusskapī uz 7-10 minūtēm. Pēc tam veido bumbiņas un apvārta kakao pulverī. Glabā ledusskapī.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+