Foto-prostovkusno.md

Šokolādes kūka ar biezpienu un ķiršiem. Patiešām garda! 0

Sastāvdaļas pildījumam – 500 g biezpiena, 2 olas, 100 g cukura, vanilīns, 200 g konservētu ķiršu.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 71
Lasīt citas ziņas

Mīkla – 200 g sviesta, 150 g melnās šokolādes, 4 olas, 100 g brūnā cukura, 250 g miltu, 10 g cepamā pulvera, šķipsniņa sāls.

Pagatavošana.

Vispirms sagatavo pildījumu. Blenderī sasmalcina biezpienu ar 2 olām un 100 g parasta cukura, pievieno vanilīnu. Blenderē, līdz masa kļūst viendabīga, bez kunkuļiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā izkausē 150 g šokolādes ar 200 g sviesta.

Atsevišķā traukā sakuļ olas ar brūno cukuru (var arī balto), pievieno atdzisušo šokolādes masu, samaisa.

Mīklai pievieno 250 g miltu, cepamo pulveri, šķipsniņu sāls un visu kārtīgi samaisa.

Silikona formā liek 1/3 daļu šokolādes mīklas, izlīdzina. Pa virsu liek pusi no biezpiena masas.

Uz biezpiena liek kārtu ar konservētiem ķiršiem (iepriekš nolej šķidrumu no tiem), pa virsu – mīklas kārta, tad atlikušā biezpiena kārta, virsū konservētie ķirši un visu noslēdz šokolādes mīklas kārta.

Cep iepriekš līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 45–55 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.