Foto – Shutterstock

Šokolādes muss 0

Sastāvdaļas
• 125 ml turku zirņu ūdens
• 100 g tumšās šokolādes
• 2 ēdamkarotes pūdercukura
• tējkarote vaniļas ekstrakta
• sāls

Reklāma
Reklāma
Krimināls
VIDEO. “Bēdz prom!” Kārsavā iereibusi kompānija bēg no policijas un smejas par vadītāja nonākšanu policijas rokās 43
TV24
“Viņi ir gatavi uz visādām neģēlībām.” Kas mudinātu Putinu pieņemt lēmumu uzbrukt NATO?
Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Šokolādi izkausē karsta ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī, pievieno vaniļas ekstraktu, samaisa un noliek atdzesēties. Pa to laiku turku zirņu ūdeni kuļ ar mikseri, līdz tas palēnām veido stingras putas. Tas aizņem 12–15 minūtes. Kulšanas laikā pievieno pa pusēdamkarotei pūdercukuru un šķipsniņu sāls. Pamazām pievieno izkausēto šokolādi – tai jābūt maksimāli atdzisušai, biezai. Ar karoti iemaisa masā tikai tik, lai ir samaisīts, lieki nekuļot. Saliek pa trauciņiem un noliek uz pusstundu saldētavā.