Mobilā versija
Brīdinājums -0.8°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
4. septembris, 2014
Drukāt

Gaišais suflē ar liķieri “Grand Marnier” no Francijas virtuves (1)

Foto  - surfingbird.ruFoto - surfingbird.ru

Sastāvdaļas:
3 olas
165g piena
1 ēdamkarote cukura
50 g cukura
naža gals sāls
35 g miltu
100 g liķiera Grand Marnier
35 g saldkrējuma sviesta

Gatavošana:

Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Izkausē sviestu. Pieliek tam miltus un samaisa. Uz lēnas uguns uzvāra, pakāpeniski pievienojot pienu. Beigās pievieno olu dzeltenumus un liķieri.

Sausā traukā sakuļ olu baltumus, pievienojot sāli un cukuru. Rūpīgi samaisa baltumus ar liķiera masu.

Iesmērē ar sviestu cepamformiņas, apkaisa ar cukuru un piepilda ar mīklu. Liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 8 minūtes. Tiklīdz suflē ir pacēlies, pasniegt.

 

Recepte no club-sufle.ru

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Kur palika šokolāde?

Draugiem Facebook Twitter Google+