Foto – surfingbird.ru

Gaišais suflē ar liķieri “Grand Marnier” no Francijas virtuves 1

Sastāvdaļas:
3 olas
165g piena
1 ēdamkarote cukura
50 g cukura
naža gals sāls
35 g miltu
100 g liķiera Grand Marnier
35 g saldkrējuma sviesta

Reklāma
Reklāma

Gatavošana:

“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 84
Lasīt citas ziņas

Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Izkausē sviestu. Pieliek tam miltus un samaisa. Uz lēnas uguns uzvāra, pakāpeniski pievienojot pienu. Beigās pievieno olu dzeltenumus un liķieri.

Sausā traukā sakuļ olu baltumus, pievienojot sāli un cukuru. Rūpīgi samaisa baltumus ar liķiera masu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Iesmērē ar sviestu cepamformiņas, apkaisa ar cukuru un piepilda ar mīklu. Liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 8 minūtes. Tiklīdz suflē ir pacēlies, pasniegt.

Recepte no club-sufle.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.