Mobilā versija
-2.9°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
10. septembris, 2015
Drukāt

Šokolādes torte no beķerejas “Kas par kūkām!” receptēm

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

" Kas par kūkām" , konditorijas kafejnīca Baložos, Uzvaras prospektā 11. 20.07./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/

Sastāvdaļas:

(2,3 cm augsta, 22 cm diametra veidne; 8 personām)

• 400 g smilšu mīklas

• 100 g kakao

Pildījumam

• 240 g saldā krējuma

• 50 g sviesta

• 150 g melnās šokolādes

• 2 olas

• 1,5 olu dzeltenumi

Smilšu mīklai pievieno kakao un samīca. Izveltnē, liek veidnē un mazliet apcep.

Saldo krējumu ar sviestu uzvāra, uzlej melnajai šokolādei, labi iemaisa, lai tā izkūst, un ļauj mazliet atdzist. Ar slotiņu iemaisa olas. Masu uzreiz lej apceptajā groziņā un cep +150 °C 10–15 minūtes, līdz sarecējusi. Atdzisušu glazē ar šokolādes glazūru un dekorē ar ogām.

 

Recepte no Titurgas beķerejas “Kas par kūkām!”




Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+