” Kas par kūkām” , konditorijas kafejnīca Baložos, Uzvaras prospektā 11.      20.07./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
” Kas par kūkām” , konditorijas kafejnīca Baložos, Uzvaras prospektā 11. 20.07./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

Šokolādes torte no beķerejas “Kas par kūkām!” receptēm 0

Smilšu mīklai pievieno kakao un samīca. Izveltnē, liek veidnē un mazliet apcep.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu ar sviestu uzvāra, uzlej melnajai šokolādei, labi iemaisa, lai tā izkūst, un ļauj mazliet atdzist. Ar slotiņu iemaisa olas. Masu uzreiz lej apceptajā groziņā un cep +150 °C 10–15 minūtes, līdz sarecējusi. Atdzisušu glazē ar šokolādes glazūru un dekorē ar ogām.

Recepte no Titurgas beķerejas “Kas par kūkām!”

CITI ŠOBRĪD LASA




SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.