Mobilā versija
+6.1°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
12. marts, 2014
Drukāt

Šokolādes un apelsīnu cepumi

Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

SASTĀVDAĻAS

100 g sviesta, 125 ml cukura, 250 ml bioloģisko kviešu miltu, 25 ml kakao pulvera, ½ tējk. cepamā pulvera, vaniļas cukurs, ½ apelsīna miza, grauzdēti, sasmalcināti zemesrieksti.

KĀ GATAVOT?

1. Sviestu saputo ar cukuru.

2. Miltus, kakao pulveri, cepamo pulveri un vaniļas cukuru izsijā.

3. Saputoto sviestu samaisa ar sauso maisījumu, pierīvē apelsīna miziņu.

4. Mīklu sadala 25 vienādās piciņās.

5. Ar rokām veļ bumbiņas un katru apviļā sasmalcinātos riekstos.

6. Bumbiņas liek uz pannas, kas pārklāta ar cepamo papīru.

7. Cep 150 °C 25 min.

8. Ļauj uz pannas atdzist. Uzglabā noslēgtā traukā.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+