Mobilā versija
Brīdinājums -0.6°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
24. septembris, 2014
Drukāt

Šokolādes un cukini kūka
 (1)

Foto - Shutterstock.comFoto - Shutterstock.com

2 pieces of fresh homemade brownies with licorice vanilla ice-cream and dehydrated raspberries on rough-looking grey slate plate isolated on white

Bļodā ieber 190 g rudzu miltu, 60 g kakao, 1 tējk. sodas, 1/4 tējk. cepamā pulvera, 1/4 tējk. sāls, 1/2 tējk. kanēļa, 70 g brūnā cukura. Samaisa, pievieno 300 g sasmalcinātas melnās šokolādes. Atkal samaisa. Otrā bļodā iesit divas olas, pievieno 70 g baltā cukura un 1 tējk. vaniļas cukura. Masu sablenderē. Olām pievieno 100 g izkausēta sviesta. Sarīvē cukini un pievieno olu un sviesta masai. Kārtīgi samaisa. Otrajai bļodai pievieno visu pirmās bļodas saturu un atkal kārtīgi samaisa. Pilda kūkas formā. Cep 180 grādos vienu stundu. Pasniedz karstu ar saldējumu.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Un cik tad vajag cukini? Gramu vai kilogramu?

Draugiem Facebook Twitter Google+