Mobilā versija
-3.1°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
29. augusts, 2014
Drukāt

Spināti saldajā krējumā

Foto-Valda MadalāneFoto-Valda Madalāne

Sastāvdaļas  (4 porcijas)
: 500 g spinātu, 1 sīpols, 2 – 3 ķiploka daiviņas, 1 tējkarote sviesta, 250 ml putukrējuma, pēc vajadzības: malti melnie pipari, sāls, rīvēts muskatrieksts.

 

Kā gatavot?

Spinātus novāra viegli sālītā ūdenī, nokāš, notecina un sagriež. Sviestā apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pievieno putukrējumu, piparus, sāli un muskatriekstu. Pēdējos pievieno spinātus un vēl divas minūtes pasautē. Izmano kā piedevu vai atsevišķu ēdienu.

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+