Mobilā versija
-1.7°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
16. janvāris, 2014
Drukāt

Spinātu pankūkas ar dārzeņu, sēņu pildījumu un krējuma mērci


Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

Sastāvdaļas: Mīklai: piens, olas, svaigi vai saldēti spināti, milti, sāls. Pildījumam: cukini, baklažāni, paprika, šampinjoni, zilie sīpoli, ķiploki, puravi, timiāns, gaišā un tumšā sojas mērce, malti melnie pipari, Krievijas vai Holandes siers, ja vēlas, var pievienot vistas fileju. Mērcei: skābais krējums, tumšā sojas mērce, citronu sula, ķiploki, sāls, cukurs, melnie maltie pipari, dilles.

Kā gatavot?  No piena, miltiem un olām, pievienojot sablenderētus spinātus un šķipsniņu sāls, pagatavo plāno pankūku mīklu. Cep lielās pankūkas. Dārzeņus un šampinjonus sagriež, liek sakarsētā pannā, pievieno gaišo un tumšo sojas mērci, cep, līdz viss gatavs. Šīs pankūkas var gatavot veģetāras vai ar gaļu. Ja vēlas galdā celt pankūkas ar gaļu, cepot dārzeņus, pievieno arī vistas filejas strēmelītes. Masai pievieno siera stienīšus, pilda spinātu pankūkās, tās glīti salokot. Pievieno mērci, ko gatavo, sajaucot visas tās sastāvdaļas. Pasniedzot pievieno citrona daiviņu.

 

 

“Trusis kafē” recepte

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+