Mobilā versija
+7.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
1. jūlijs, 2015
Drukāt

Spinātu zupa ar kausēto sieru

Baiba BucenieceBaiba Buceniece
Sastāvdaļas:

Kartupeļi, spināti, klasiskais kausētais siers "Dzintars", garšvielas, baltmaize.

Kā gatavot?

Kartupeļus nomizo, sagriež, liek katlā vārīties. Kad tie gandrīz gatavi, pievieno spinātus, vāra vēl 10 min. Tad liek klāt kausēto sieru, maisa, līdz tas izkusis. Papildina ar garšvielām – sāli, maltajiem melnajiem pipariem. Virumu sakuļ ar blenderi. Lej šķīvī, vidū ieliek baltmaizes grauzdiņus.

Gatavoja “Ciemakukuļa” pavāre Kataržina Stepanova

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+