Mobilā versija
Brīdinājums +4.3°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
9. janvāris, 2015
Drukāt

Šprotu maizītes ar marinētu gurķi. Gandrīz nacionālais ēdiens!

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock
Sastāvdaļas

Pusīte baltmaizes batona
Šprotes eļļā - 1 bundžiņa
Majonēze
Ķiploks - 1-2 daiviņas
Marinēti gurķīši - 2-3 gab. (gurķīšu vietā der arī citrons)
Zaļumi

Pagatavošana

Baltmaizi sagriež pabiezās šķēlītēs un katru apcep no abām pusēm augu eļļā.

Apceptās maizītes ierīvē ar ķiploku.

Katru gabaliņu pārziež ar majonēzi un virsū liek marinēta gurķa vai plāni sagriezta citrona šķēlīti.

Variants: ķiploku var sagriezt sīkos gabaliņos un sajaukt ar majonēzi, pēc tam pārziest maizi ar šo maisījumu.

Virsū liek vienu vai divas šprotītes un dekorē ar zaļumiem.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+