Foto – LETA

Šprotu ražotājs “Piejūra” modernizēsies par 424 230 eiro 0

Nīcas novada zivju pārstrādes uzņēmums “Piejūra” ieguldīs 424 230 eiro iekārtu un aprīkojuma piegādē konservu un saldēto zivju produktu ražotnei, liecina informācija Iepirkuma uzraudzības biroja mājaslapā.

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai 188
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
Lasīt citas ziņas

Iekārtu un aprīkojuma iegādei bija izsludināts iepirkumu konkurss, kurā triju pretendentu vidū uzvarēja Igaunijas kompānija “OU Regrand Est”.

Iepirkuma tehniskajā specifikācijā minēts, ka plānots iegādāties apaļo kārbu aizvākošanas iekārtu ar ražošanas jaudu ne mazāku par 80 kārbām aizvākošanas minūtē, kārbu aplīmēšanas iekārtu ar tikpat lielu jaudu, brētliņu vēršanas kasetes, mazgāšanas un žāvēšanas iekārtu, fasēšanas svarus, iepakojuma aizlīmēšanas mašīnu ar ražošanas jaudu ne mazāku par desmit iepakojumiem minūtē un termoformera ielādes mehānismu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tāpat plānots iegādāties plastmasas paletes, temperatūras reģistratorus autoklāvam, eļļas un mērces dozatorus, telpu un iekārtu tvaika sagatavošanas un padeves sistēmu, konteinerus izejvielai un palešu ratus.

Iepirkumā teikts, ka iekārtas un aprīkojumu konservu un saldēto zivju produktu ražotnei iespējams piegādāt pa daļām.

Investīciju projektu plānots īstenot līdz 2018.gada 1.maijam, “Avotos”, Nīcas pagastā, Nīcas novadā.

Jau ziņots, ka “Piejūra” 2016.gadā strādāja ar 3,055 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 28,5% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa bija 282 206 eiro, pretēji 191 722 eiro zaudējumiem gadu iepriekš, liecina informācija “Firmas.lv”.

“Piejūra” reģistrēta 1995.gadā Nīcas novadā, pamatkapitāls ir 2,134 miljoni eiro. Uzņēmuma galvenā saražotā produkcija ir konservi “Šprotes eļļā”. Uzņēmums pieder AS “Rising Hill” (76%) un Mihailam Šilovam (24%).