Mobilā versija
Brīdinājums +2.0°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Trešdiena, 7. decembris, 2016
31. maijs, 2014
Drukāt

Staltbrieža steiks ar svaigiem dārzeņu salātiem 

Daiņa Bušmaņa fotoDaiņa Bušmaņa foto

SASTĀVDAĻAS Staltbrieža steika gabals, olīveļļa, sāls, malti melnie pipari. Salātiem: salātu lapas, svaigi tomāti, redīsi, svaigi gurķi, olīveļļa, balzamiko etiķis, citrons.

KĀ GATAVOT? Steika gabalu liek traukā, aplej ar olīveļļu un patur pāris minūtes. Pēc tam liek uz labi sakarsētas pannas un atkarā no tā, cik gatavu steiku vēlas baudīt, no katras puses apcep 2 līdz 2,5 min. Kad steiks gatavs, to viegli pārkaisa ar sāli un pipariem (pirms cepšanas uzkaisīts sāls steiku padarīs mazāk sulīgu). No salātu lapām, gurķiem, tomātiem un redīsiem pagatavo salātus, apslaka ar olīveļļu, pievienojot arī mazliet balzamiko etiķa un svaigi spiestas citrona sulas.

 

Gatavoja meža un lauku labumu veikalu un bistro ”Desa&Co” veikala vadītājs un šefpavārs MIKUS MAURIŅŠ

 

Pievienot komentāru

Interaktīvā laika ziņu karte
Rīga +2.0
Alūksne -0.2
Daugavpils -1.3
Saldus +2.1
Liepāja +3.4
Jelgava +1.5
Ventspils +4.3
Limbaži +1
Madona 0.0
Rēzekne -0.8
Draugiem Facebook Twitter Google+