Mobilā versija
Brīdinājums -0.4°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
25. marts, 2014
Drukāt

Steiks ar kauliņu, lavandām ieskauts

Foto - www.plufit.ruFoto - www.plufit.ru

Parasti šai receptei izmanto kautķermeni ar kauliņu, sākot no 5. līdz 12. ribai.

Sastāvdaļas:

1 tējkarote sīki sagrieztas lavandas

1 tējkarote sīki sakapāta rozmarīna

1/4 tējkarotes sāls

1 vai 2 gabaliņi steika ar kauliņu

melnie pipari

olīveļļa

Kā gatavot?

Kopā samaisa sakapātos garšaugus ar sāli un pipariem.

Uzsilda pannu (grila). Tikmēr gaļu bagātīgi apziež ar garšaugu maisījumu, izmantojot visu masu. Pēc tam gaļu iesmērē ar olīveļļu.

Kad panna ir ļoti karsta, tajā izkārto steika gabaliņus un cenšas pirmās divas minūtes neizkustināt, tas palīdzēs izveidoties skaisti brūnai kārtiņai.

Apcep no katras puses aptuveni trīs minūtes. Tad noņem no pannas, uzliek uz šķīvja un apklāj ar foliju uz desmit minūtēm. Tā gaļā labāk iesūksies garšvielas.

Pēc www.plufit.ru receptes

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+