Mobilā versija
+2.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
15. augusts, 2014
Drukāt

Strauta forele, pildīta ar ķiršu tomātiem un timiānu
 (1)

Foto-Valdis SemjonovsFoto-Valdis Semjonovs

SASTĀVDAĻAS Vesela forelīte (apmēram 300 g), 2 – 3 ķiršu tomātiņi, timiāna zariņš, citronpipari. Piedevām: cukini, ķiršu tomāti.

Pagatavošana. Forelīti izķidā, izņem žaunas, aukstā ūdenī kārtīgi nomazgā un liek uz ietaukotas cepešpannas. Apsmērē ar eļļu, pilda ar ķiršu tomātiņiem un timiānu. Pārkaisa ar sāli un citronpipariem. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 210 grādos apmēram 20 min. Pasniedz kopā ar apcepta cukini šķēlēm un ceptiem tomātiem. Rotā ar fizāli.

Recepti piedāvā kafejnīcas “Lāsīte” pavārs Artūrs Vīksna.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. drausmiiga fotografija…

Draugiem Facebook Twitter Google+