Svaigā siera krēms ar avenēm . Recepte no Ērgļiem 0
Sastāvdaļas
Svaigais krējumsiers, “Rīgas melnais balzams”, pūdercukurs, putukrējums, biskvīts, avenes.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu
13
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Saputo saldo krējumu ar krējumsieru, pievieno nedaudz “Rīgas melno balzamu”, pūdercukuru. Uz šķīvja pamīšus liek biskvīta medaljonus un krēmu, dekorē ar svaigām avenēm.
Recepte no kafejnīcas “Kore” Ērgļos