Foto – Anda Krauze

Svaigā siera krēms ar avenēm
. Recepte no Ērgļiem 0

Sastāvdaļas

Svaigais krējumsiers, “Rīgas melnais balzams”, pūdercukurs, putukrējums, biskvīts, avenes.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas

Saputo saldo krējumu ar krējumsieru, pievieno nedaudz “Rīgas melno balzamu”, pūdercukuru. Uz šķīvja pamīšus liek biskvīta medaljonus un krēmu, dekorē ar svaigām avenēm.

Recepte no kafejnīcas “Kore” Ērgļos