Mobilā versija
+5.6°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
22. aprīlis, 2014
Drukāt

Svaigie lapu salāti ar kartupeļu pankūku un laša tartaru

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Pagatavošana
Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves, izspiež sulu, pievieno miltus, sāli un piparus. Sagatavo 4 pankūkas un tās apcep zeltaini brūnas no abām pusēm. Laša fileju sagriež smalkos kubikos, pievieno sakapātus kaperus, sāli, piparus un Vorčesteras mērci. Visu rūpīgi samaisa.
Uz porciju šķīvjiem kārto lapu salātus, un pa virsu liek sagrieztus dārzeņus, pārlej ar olīveļļu un jogurta bazilika mērci (½ jogurta sablenderē ar baziliku, sāli un pipariem pievieno atlikušo jogurtu un samaisa). Pa virsu kārto kartupeļu pankūku un laša tartaru dekorē ar paipala oliņu. Salātu recepti iesaka jaunatvērtais restorāns “Tex-Mex republic”.

Nepieciešams (4 personām)
Kartupeļi 2 gab.
Milti 1 ēdamkarote
Lasis 200 gr.
Kaperi 10 gr.
Salātu mix 200 gr.
Ķiršu tomāti 50 gr.
Redīsi 40 gr.
Mazie gurķi 2 gab.
Paprika 1 gab.
Paipalu olas 4 gab.
Jogurts bez garšas 200 gr.
Baziliks
Olīveļļa 4 ēdamkarotes
Sāls – pēc garšas
Pipari – pēc garšas
Vorčesteras mērce – pēc garšas

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+