Mobilā versija
+4.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
31. oktobris, 2013
Drukāt

Svaigie salāti ar kāļu čipsiem tempura mīklā


cipsi2_Cropped

Svaigie salāti ar kāļu čipsiem tempura mīklā

SASTĀVDAĻAS Kālis, tempura mīkla (lielveikalos austrumu ēdienu stendos nopērkama pulvera veidā). Salātiem: rukola, fenhelis, tomāti, redīsi, diedzētas puravu sēklas, olīvas. Mērcei: krējums, dilles.

KĀ GATAVOT? Kāli nomizo, sagriež plānās šķēlītēs, apmērcē mīklā un fritē uzkarsētā eļļā. Lieko eļļu notecina uz papīra salvetes. Visas svaigās salātu sastāvdaļas – rukolu, planās šķēlītēs sarīvētu fenheli, daiviņās sagrieztus tomātus un redīsus – kārto šķīvī, pārkaisa ar diedzētām puravu sēklām, pievieno olīvas, virsū liek kāļu čipsus. Pārlej ar krējuma un diļļu mērci.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+