Mobilā versija
+7.0°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
5. janvāris, 2015
Drukāt

Svaigie zaļie salāti ar viegli ceptiem grauzdiņiem

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

zaļie salāti

zaļie loki

150g krējums

100g turku/grieķu jogurts

1 tējk. franču sinepes

1 ēd.k. citronu sula

1 ēd.k. baltvīna etiķis

4 maizes šķēles

sviests

sāls, pipari

Pagatavošana

Maizes šķēles apziest ar sviestu no abām pusēm un apcept pannā vai uz grila un tad sagriezt mazos kubiņos.

Nelielā blodiņā sajaukt kopā krējumu, jogurtu, sinepes, citrona sulu un etiķi. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

Zaļos salātus noskalot, apžāvēt un saplūkāt ar rokām. Lokus sagriezt smalkāk. Pārlikt visu bļodā, pievienot mērci un apmaisīt. Pārkaisīt ar grauzdiņiem un uzreiz pasniegt.

Recepti piedāvā
bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+