Mobilā versija
Brīdinājums -2.3°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
27. maijs, 2015
Drukāt

Svaigu spinātu salāti (1)

Foto-Baiba BucenieceFoto-Baiba Buceniece
Sastāvdaļas:

Svaigi spināti, žāvētas dzērvenes, kaltētas saulespuķu sēklas, kazas siers. Mērcītei: olīveļļa, citrons, medus, sāls, pipari, magoņu sēklas.

Kā gatavot?

Spinātus nomazgā, nosusina, liek traukā. Pieber žāvētas dzērvenes un saulespuķu sēkliņas. Sajauc ar mērci, ko gatavo, olīveļļai pievienojot citrona sulu, nedaudz medus, sāli, piparus un magoņu sēkliņas. Pirms celšanas galdā klāt liek kazas sieru.

 

Gatavoja bāra restorāna “Āķis” pavāre Ligita Meirēna

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Viss ir ļoti jauki,tikai cik daudz visu vajag kāds ir aizmirsis uzrakstīt.

Draugiem Facebook Twitter Google+