Mobilā versija
+5.3°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
19. oktobris, 2014
Drukāt

Sviests ar garšvielām. Vienkārši pagatavojams, garšīgs un veselīgs (1)

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Lai radītu savu garšvielu sviestu, kopā ar sāli tam var pievienot dažādas garšvielas, piemēram, sinepju graudiņus, kaltētu timiānu, salviju.

Var gatavot arī ar smalki sakapātiem maurlokiem, dillēm un piparmētrām, pētersīļiem un citrona miziņu.

Saaukstēšanās laikā ideāla ir sviestmaize ar sviestu, kam pievienots sakapāts ķiploks.

Garšvielu sviestu ledusskapī var uzglabāt nedēļu. Bet, ja ir lielāka porcija, daļu sasaldē. Pirms lietošanas produkts vismaz sešas stundas jāpatur istabas temperatūrā.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. nu gan kautko jaunu atklāja ,bēnrs pat varētu ldomāt

Draugiem Facebook Twitter Google+