Mobilā versija
+5.5°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
14. janvāris, 2015
Drukāt

Tadžīna ar jēra ribiņām

Foto - Bonappetit.lvFoto - Bonappetit.lv
Sastāvdaļas:

750g jēra ribiņas

100g žāvētu plūmju

2 sīpoli

3 ķiploka daiviņas

citrona sula

2 ēd.k. cukura

1 svaiga sarkanā čili pāksts

3.ēd. k. olīveļļas

sāls, svaigi malti pipari

Pagatavošana

Plūmes ieber katlā un pielej tik daudz ūdens, lai tās būtu pilnībā pārklātas. Pievieno citrona sulu un cukuru un uz lēnas uguns vāra 10 minūtes.

Gaļu nomazgā, nosusina un sagriež gabaliņos. Čili pāksti pārgriež gareniski uz pusēm,iztīra sēklas un mīkstumu smalki sakapā.

Tadžīnā sakarsē olīveļļu un apcep gaļu no visām pusēm. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Pieber sīpolus,ķiplokus un čili un apcep. Pievieno plūmes ar visu šķidrumu.

Tadžīnai uzliek vāku un spicē ielej ūdeni. Sautē gaļu 40 – 45 minūtes.

Recepti piedāvā
bonapetit-logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+