Mobilā versija
Brīdinājums +2.0°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Trešdiena, 7. decembris, 2016
29. septembris, 2014
Drukāt

Tēja ar ķiplociņu – īsts rudens dārgums!

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Ķiploku tēja

(1 krūze dzēriena)

• 1 ēdamkarote ķiploka (var arī mazāk)

• 2 šķēles citrona

• 1 tējkarote ingvera

• 1 ēdamkarote medus

• 1/2 tējkarotes ābolu etiķa

Ingveru nomizo, sagriež, citronu nomazgā un sagriež ar visu mizu, ķiploku sablendē. Visas tējas sastāvdaļas liek katliņā, pielej 200–220 ml ūdens un vāra ne ilgāk par trim minūtēm. Noceļ no uguns un ļauj tējai ievilkties. Vērtīgs dzēriens, lai stiprinātu imunitāti un pretotos vīrusiem.

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+