Foto – Shutterstock

Teļa cepetis. Viss ģeniālais ir vienkāršs – kā šī recepte! 1

Nepieciešams

1 kg teļa gaļas no gurnu gabala, 2 ēdamkarotes sviesta, 1 ēdamkarote skāba krējuma, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 21
Kāpēc apklusis Krievijas tirāns? Pēc prezidenta vēlēšanām pazudis Putins
Lasīt citas ziņas

Gaļas gabalu ieberzē ar sāli, liek karstā cepeškrāsnī sakarsētā sviestā vai taukos un pamatīgi apbrūnina. Tad pārlej ar sviesta piciņām, pārlaista ar karstu buljonu, samazina karstumu un turpina cepšanu, vairākas reizes pārziežot ar skābu krējumu, lai cepetis būtu sulīgāks.

Cepeti mazliet atdzesē, sagriež šķēlēs un pārlej ar mērci. Pasniedz ar kartupeļiem, salātiem un brūkleņu ievārījumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.