Mobilā versija
+5.0°C
Daina, Dainis, Dainida
Pirmdiena, 23. oktobris, 2017
2. oktobris, 2014
Drukāt

Kura olīveļļa kādiem mērķiem labāka

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Olīveļļa.

Olīveļļa salīdzinājumā ar cita veida produktiem organismā pārstrādājas vislabāk. Tai ir izteikta olīvu garša, smarža, un tā sader gandrīz ar jebko – ar zivīm, gaļu, dārzeņiem. Augstākā labuma jeb extra virgin olīveļļu nevajadzētu izmantot ēdienu cepšanai, bet gan pievienot salātiem vai makaroniem. Parastā olīveļļa, kas ir lētāka, der cepšanai.

Šis produkts uzmanību piesaistīja ar iepakojumu – pudele ar dozatoru, lai eļļu salātiem nepiešautu par daudz, salāti nesaplaktu, galu galā, lai dzīvotu taupīgāk un veselīgāk. Vienreiz nospiež dozatora galviņu – 9 kalorijas. Ja vajag – nospiež vēlreiz, un tad jau salātiem varbūt pietiks!

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+