Mobilā versija
-3.1°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
15. augusts, 2015
Drukāt

Tītara filejas steiks ar ceptiem kartupeļiem

Foto - FotoliaFoto - Fotolia
Sastāvdaļas

4 porcijām
750 g kartupeļu
Sāls
50 g margarīna
4 tītara filejas steiki
Pipari
Saldās paprikas pulveris
240 g konservētas kukurūzas
Gatavošanas laiks:
apm. 20 minūtes
(jāparedz laiks vārīšanai un cepšanai)
Katrā porcijā apm. 462 kcal/1936 kJ
46 g olbaltumvielu, 7 g tauku, 75 g ogļhidrātu

1. Kartupeļus nomazgā, vāra viegli sāļā ūdenī aptuveni 20 minūtes, tad ūdeni nolej un kartupeļus atdzesē. Pēc tam nomizo un sagriež šķēlēs.

2. Pannā sakarsē 40 g margarīna, tajā apcep kraukšķīgas kartupeļu šķēles. Pārkaisa ar sāli.

3. Tītara filejas nomazgā, nosusina. Cep sakarsētā margarīnā no abām pusēm aptuveni četras minūtes. Sāla, piparo.

4. Ceptos kartupeļus pārkaisa ar paprikas pulveri, kukurūzu notecina un ātri uzkarsē pannā. Šķīvī kārto tītara steiku ar ceptajiem kartupeļiem. Var papildināt ar konservētiem ananasiem.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+