Foto – Fotolia

Tītara filejas steiks ar ceptiem kartupeļiem 0

Sastāvdaļas
750 g kartupeļu
sāls, pipari
50 g margarīna
4 tītara filejas steiki
saldās paprikas pulveris
240 g konservētas kukurūzas

Reklāma
Reklāma
Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
Krimināls
VIDEO. “Bēdz prom!” Kārsavā iereibusi kompānija bēg no policijas un smejas par vadītāja nonākšanu policijas rokās 43
TV24
“Viņi ir gatavi uz visādām neģēlībām.” Kas mudinātu Putinu pieņemt lēmumu uzbrukt NATO?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1. Kartupeļus nomazgā, vāra viegli sāļā ūdenī aptuveni 20 minūtes, tad ūdeni nolej un kartupeļus atdzesē. Pēc tam nomizo un sagriež šķēlēs.

2. Pannā sakarsē 40 g margarīna, tajā apcep kraukšķīgas kartupeļu šķēles. Pārkaisa ar sāli.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Tītara filejas nomazgā, nosusina. Cep sakarsētā margarīnā no abām pusēm aptuveni četras minūtes. Sāla, piparo.

4. Ceptos kartupeļus pārkaisa ar paprikas pulveri, kukurūzu notecina un ātri uzkarsē pannā. Šķīvī kārto tītara steiku ar ceptajiem kartupeļiem. Var papildināt ar konservētiem ananasiem.