sandwich with three layers, filled with bacon eggs and vegetables
sandwich with three layers, filled with bacon eggs and vegetables
Foto – Fotolia.com

Tītara filejas un bekona sendviči 0

Nepieciešams (4 porcijām)

3 gab. tostermaizes šķēles
4 olas
Tītara fileja – 50 g
Bekons – 50 g
Tomāti – 60 g
Marinēti gurķi – 30 g
Salāti – 3 lapas
Olīvas bez kauliņiem – 4 gab.
Franču majonēze – 2 ēdamkarotes

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
TV24
“Viņi ir gatavi uz visādām neģēlībām.” Kas mudinātu Putinu pieņemt lēmumu uzbrukt NATO?
Veselam
Neviens to pat nenojauta – pasaulē populāros kosmētikas produktos vēzi izraisošas ķīmiskas vielas 800 reižu pārsniedz normu 42
Lasīt citas ziņas

1. Bekonu, plānās šķēlītēs sagrieztu tītara fileju un olas cep uz pannas ar minimālu eļļas daudzumu.

2. Trīs tostermaizes šķēles nedaudz apgrauzdē tosterī. Katru gabaliņu apziež ar majonēzi un uzliek salātlapu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Uz pirmās maizes šķēles liek gatavo bekonu un olu. Tomātus sagriež ripiņās, marinētus gurķus – plānās šķēlītes.

4. Dārzeņus liek uz otrās maizes šķēles. Ar šo šķēli pārklāj maizi, uz kuras jau ir ola un bekons.

5. Uz trešās šķēles liek tītara fileju, pārklāj ar salāta lapu un apgriež otrādi.

6. Sastiprina ar četriem koka zobu bakstāmajiem, uz kuriem uzdur olīvas.

7. Pirms pasniegšanas sagriež 2 vai 4 daļās. Var pasniegt ar jebkādiem salātiem.