Mobilā versija
+6.1°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
10. marts, 2014
Drukāt

Tomāti ar olu. Vienkārša, bet neparasta recepte

No tematiskās avīzes "Pašu audzēti tomāti"No tematiskās avīzes "Pašu audzēti tomāti"

Nepieciešams

5 tomāti, 5 olas, 1 ēdamkarote augu eļļas, zaļumi, malti melnie pipari, sāls.

Pagatavošana

Tomātus noskalo, ar asu nazi nogriež cepurītes, izgrebj sēklas un daļu mīkstuma. Augļus izkār­to uz ieeļļotas pannas, sāla, piparo un katrā iesit pa olai tā, lai dzeltenums paliktu vesels. Apslaka ar eļļu un cep cepeškrāsnī 20 minū­tes. Pirms pasniegšanas tomātiem pārkaisa sasmalcinātus zaļumus. Var ēst ar maizi vai arī pasniegt kopā ar vārītiem kartupeļiem.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+