Mobilā versija
Brīdinājums +4.3°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
16. maijs, 2015
Drukāt

Tomātos marinēts šašliks – gards, sulīgs, aromātisks

Foto-ShutterstockFoto-Shutterstock

Sastāvdaļas – 2 kg cūkgaļas, 1 kg tomātu, 300 g sīpolu, 5 – 7 rozmarīna zariņi, sāls, pipari.

Pagatavošana.

Garšīga šašlika galvenā sastāvdaļa ir kvalitatīva gaļa. Tai jābūt svaigai, iepriekš nesaldētai.

Sīpolus sagriež pusriņķos. Tomātus sagriež nelielos gabaliņos.

Gaļu sagriež nelielos gabaliņos.

Traukā samaisa gaļu ar sīpoliem. Pievieno tomātus, visu ļoti rūpīgi samaisa. Tomātiem un sīpoliem jābūt kārtīgi samīcītiem.

Rozmarīna lapiņas norauj no zariņiem, lapiņas pievieno gaļai, kārtīgi visu samaisa.

Gaļu marinē aukstā vietā 6 – 8 stundas. Pirms cepšanas pievieno sāli un piparus.

Gaļu cieši uzdur uz iesmiem. Cep uz grila.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+