Foto-Shutterstock

Tomātos marinēts šašliks – gards, sulīgs, aromātisks 8

Sastāvdaļas – 2 kg cūkgaļas, 1 kg tomātu, 300 g sīpolu, 5–7 rozmarīna zariņi, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Garšīga šašlika galvenā sastāvdaļa ir kvalitatīva gaļa. Tai jābūt svaigai, iepriekš nesaldētai.
Sīpolus sagriež pusriņķos. Tomātus sagriež nelielos gabaliņos.
Gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
Traukā samaisa gaļu ar sīpoliem. Pievieno tomātus, visu ļoti rūpīgi samaisa. Tomātiem un sīpoliem jābūt kārtīgi samīcītiem.
Rozmarīna lapiņas norauj no zariņiem, lapiņas pievieno gaļai, kārtīgi visu samaisa.
Gaļu marinē aukstā vietā 6–8 stundas. Pirms cepšanas pievieno sāli un piparus.
Gaļu cieši uzdur uz iesmiem. Cep uz grila.