Mobilā versija
-2.9°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
22. augusts, 2015
Drukāt

Tomātu sulas želeja ar biezpiena krēmu

tomati
Sastāvdaļas

400 g tomātu sulas
3 ēdamkarotes kečupa
2 ēdamkarotes citronu sulas
10 g želatīna
sarkanie un melnie pipari (pēc garšas)
2 ēdamkarotes biezpiena
1 rīvēts ābols
2 tējkarotes rīvētu mārrutku
Pētersīļi, dilles, sāls.

Pagatavošana

Tomātu sulai pievieno citronu sulu, kečupu, garšvielas un sāli.

4 ēdamkarotes tomātu sulas uzsilda un izšķīdina tajā uzbriedinātu želatīnu, pievieno pārējai sulai un izmaisa.

Salej veidnītēs un noliek vēsā vietā uz 2—3 stundām sarecēšanai.

Izberztam biezpienam pievieno mārrutkus, ābolu, sasmalcinātus zaļumus, sāli un puto, līdz izveidojas krēm veida masa.

No veidnītēm izņemto želeju liek uz šķīvīšiem.

Ar konditorejas caurulīti uzspiež sagatavoto biezpiena krēmu un rotā ar cieti vārītu olu un diļļu zariņiem.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+