Mobilā versija
+1.7°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
25. jūlijs, 2014
Drukāt

Tomātu un pupiņu salāti ziemai (4)

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Nepieciešams

3 kg mīkstu tomātu, 2 kg burkānu, 2 kg sīpolu, 10 sarkanie saldie pipari, 4 ēdamkarotes sāls, 300 g cukura, 1 kg pupiņu.

Gatavošana

Pupiņas mērcē 12 stundas un vāra līdz gatavībai.

Dārzeņus sasmalcina: burkānus sarīvē, nemizotu papriku un tomātus sagriež.

Paprikas un tomātu miziņas netraucē, jo vāroties izšķīst.

Sasmalcinātos dārzeņus pievieno pupiņām un 1,5 stundu sutina uz lēnas uguns.

Karstu masu pilda dezinficētās burkās, aizvāko, ietin biezā segā un tur 12 stundas.

Uzglabā vēsā vietā.

Lieliska piedeva gaļas ēdieniem.

Pievienot komentāru

Komentāri (4)

  1. Kur sals kur cukurs,etikis? Nedomaju ka te ilgi staves

  2. Laikam vajag kādu konservantu. Esenci vai ķiploku.

  3. viss ir garšīgi, bet pēc 2 nedēļām viss uzgāja gaisā… žēl.

  4. loti labas receptes pati pameginasu.

Draugiem Facebook Twitter Google+