Foto-Fotolia

Tomātu zupa ar kukurūzu 0

Sastāvdaļas – 1 sīpols, 50 g kūpinātas gaļas, 250 ml tomātu sulas, neliela bundža konservētas kukurūzas, šķipsniņa aso sarkano piparu, ēdamkarote sakapātu pētersīļu, 125 ml saldā krējuma, Vorčesteras mērce, grauzdiņi.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Lasīt citas ziņas

Nolobītu sīpolu un gaļu sagriež mazos gabaliņos un vidējā zupas katliņā uz nelielas uguns eļļā apcep. Pievieno tomātu sulu, konservētu kukurūzu ar visu šķidrumu, sarkanos piparus, Vorčesteras mērci un visu vāra apmēram 5 minūtes.

Pirms pasniegšanas galdā zupai pievieno sakapātus pētersīļus, saldo krējumu, var pārslacīt ar dažām citrona pilēm.

Zupai uzkaisa grauzdiņus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.