Mobilā versija
Brīdinājums -0.4°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
11. jūlijs, 2015
Drukāt

Tomātu zupa ar kukurūzu

Foto-FotoliaFoto-Fotolia

Sastāvdaļas – 1 sīpols, 50 g kūpinātas gaļas, 250 ml tomātu sulas, neliela bundža konservētas kukurūzas, šķipsniņa aso sarkano piparu, ēdamkarote sakapātu pētersīļu, 125 ml saldā krējuma, Vorčesteras mērce, grauzdiņi.

Pagatavošana.

Nolobītu sīpolu un gaļu sagriež mazos gabaliņos un vidējā zupas katliņā uz nelielas uguns eļļā apcep. Pievieno tomātu sulu, konservētu kukurūzu ar visu šķidrumu, sarkanos piparus, Vorčesteras mērci un visu vāra apmēram 5 minūtes.

Pirms pasniegšanas galdā zupai pievieno sakapātus pētersīļus, saldo krējumu, var pārslacīt ar dažām citrona pilēm.

Zupai uzkaisa grauzdiņus.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+